Restematkurs med Linda Stuhaug
man. 23. sep.
|Sandane
Bli med på eit matkurs med fokus på restemat med bloggar og ernæringsekspert Linda Stuhaug! Vi bruker typiske ingredienser ein ofte har rester av. Deltakarane kan gjerne ta med ingredienser dei har heime.
Tid og sted
23. sep. 2024, 18:00 – 21:30
Sandane, Gota 10, 6823 Sandane, Norge
Om arrangementet
Bli med på eit matkurs med fokus på restemat, der vi bruker typiske ingredienser ein ofte har rester av. Deltakarane kan gjerne ta med ingredienser dei har heime i kjøleskapet eller kjøkkenbenken som dei trenger inspirasjon til å bruke. Det kan vere alt frå brune bananer, slappe grønnsaker, kjøttrester, ris- eller potetrester, ein åpna pakke pålegg etc. Stuhaug lærer vekk sine best tips og triks, og ikkje minst så lager vi masse god restemat! Kurset finn stad på skulekjøkkenet på Gloppen Ungdomsskule, Sandane.
Linda Marie Stuhaug er ein norsk bloggar og ernæringsekspert. Ho vaks opp i Naustdal. Stuhaug har gått kokk- og servitørlinje, ho har personleg trenar-utdanning frå USA og ho har jobba på treningssenter. Våren 2018 fullførte ho bachelor i samfunnsernæring ved OsloMet. Stuhaug står bak bloggen lindastuhaug.no.