
Kurs i konservering med Kari Støfringdal
ons. 24. sep.
|Sandane
Onsdag 24.september inviterer vi til kurs i konservering med Kari Støfringsdal på Gloppen Ungdomsskule. Det vert litt teori om ulike konserveringsmetodar, reingjering av utstyr og kva utstyr ein treng, før ein lagar ulike produkt med ulike metoder.


Tid og sted
24. sep. 2025, 17:00 – 21:00
Sandane, Gota 16, 6823 Sandane, Norge
Gjester
Om arrangementet
Onsdag 24.september inviterer vi til kurs i konservering med Kari Støfringsdal på Gloppen Ungdomsskule. Det vert litt teori om ulike konserveringsmetodar, reingjering av utstyr og kva utstyr ein treng, før ein lagar ulike produkt med ulike metoder:
Hermetisering av frukt med ulike smakstilsetjingar.
Sylting av frukt og bær og rå og kokt rabarbrasaft.
Sursylting av graskar og raudbetar m/raudløk.
De vil og få smake på ulike produkt som heggebærlikør, rognebærsnaps og hyllbærsaft og får med oppskrifter på dette.
Kursavgift er på kr 750,- Då er alle råvarer inkludert og deltakarane får det dei lagar med seg heim. Ta med glas og flasker som du kan fylle på kurset!
Billetter
Kurs i konservering
Kurs i konservering med Kari Støfringsdal
750,00 kr
Total
0,00 kr