top of page

Kurs i konservering med Kari Støfringdal

ons. 24. sep.

|

Sandane

Onsdag 24.september inviterer vi til kurs i konservering med Kari Støfringsdal på Gloppen Ungdomsskule. Det vert litt teori om ulike konserveringsmetodar, reingjering av utstyr og kva utstyr ein treng, før ein lagar ulike produkt med ulike metoder.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Kurs i konservering med Kari Støfringdal
Kurs i konservering med Kari Støfringdal

Tid og sted

24. sep. 2025, 17:00 – 21:00

Sandane, Gota 16, 6823 Sandane, Norge

Gjester

Om arrangementet

Onsdag 24.september inviterer vi til kurs i konservering med Kari Støfringsdal på Gloppen Ungdomsskule. Det vert litt teori om ulike konserveringsmetodar, reingjering av utstyr og kva utstyr ein treng, før ein lagar ulike produkt med ulike metoder:

Hermetisering av frukt med ulike smakstilsetjingar.

Sylting av frukt og bær og rå og kokt rabarbrasaft.

Sursylting av graskar og raudbetar m/raudløk.

De vil og få smake på ulike produkt som heggebærlikør, rognebærsnaps og hyllbærsaft og får med oppskrifter på dette.


Kursavgift er på kr 750,- Då er alle råvarer inkludert og deltakarane får det dei lagar med seg heim. Ta med glas og flasker som du kan fylle på kurset!

Del dette arrangementet

bottom of page